NieuwsNatuurkampeerterrein Wega afbeelding

Rustig kabbelende beekjes, uitgestrekte bossen, prachtige heidegebieden en grootschalige landbouwgebieden: je vindt het allemaal in de omgeving van Natuurkampeerterrein Wega. Het is bij uitstek een plek om tot rust te komen midden in de Limburgse natuur. Natuurkampeerterrein Wega ligt namelijk in Grenspark Kempen-Broek, een grensoverschrijdend landschap en een aaneenschakeling van verschillende natuurgebieden. Vanuit de camping kun je dus naar hartenlust wandelen en fietsen. Verschillende fietsknooppunten én wandelknooppunten leiden je langs schitterende natuurgebieden en pittoreske dorpjes. Geniet onderweg van een heerlijk lunch op een terrasje langs je route en eindig de dag genietend van de zonsondergang op de camping. Natuurkampeerterrein Wega heeft 58 ruime kampeerplaatsen, maar beschikt daarnaast ook een trekkershut, kampeerhuisjes, een slaapwagen en een heuse tipi! Hoe leuk is dat!

Activiteiten op en rondom de camping

Je hoeft de camping niet te verlaten om je te vermaken. Natuurkampeerterrein Wega organiseert namelijk regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens de zomervakantie worden de WarmeWegaWeken georganiseerd door de eigenaren van de camping. Reuzegezellige dagen vol met entertainment als dans, zang en toneel. Maar ook een bierproeverij en een kennismaking met mindfullness staan op het programma. Ontzettend leuk en zeer gewaardeerd door de gasten! Maar natuurlijk is er in de omgeving van de camping ook voldoende te beleven. Van kinderboerderij tot een klimbos en van Natuur Milieucentrum tot natuurzwemwater het Blauwe Meertje. Het ligt allemaal op loop- en fietsafstand van de camping. Je zult je er dus geen minuut hoeven te vervelen! Maar rustig achterover zittend met een boek en genieten van de rust behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lees meer over Natuurkampeerterrein Wega

Wil je meer weten over de WarmeWegaWeken? Of over de prachtige natuur die je in deze omgeving kunt vinden? De eigenaar van Natuurkampeerterrein Wega wil jou graag laten zien waarom zijn camping the place to be is voor iedere natuurliefhebber. Lees zijn verhaal op Wolfspoot en ontdek meer over deze beeldschone plek midden in de natuur. Wij zijn in ieder geval fan van deze camping! Dus als jij op zoek bent naar een natuurcamping in Limburg, dan kunnen wij deze camping van harte aanraden.

Lees meer over Natuurkampeerterrein Wega in Weert: https://wolfspoot.nl/overnachten/limburg/natuurkampeerterrein-wega/