NieuwsCamping Vorrelveen picknick

Deze prachtige camping ligt schitterend in het Drentse landschap. Omringd door weilanden en vlakbij natuurgebieden. Charme Camping Vorrelveen is een uitstekend uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten door het beeldschone Drentse landschap. Vanaf de camping heb je een fenomenaal uitzicht over de omliggende landerijen. ’s Avonds kleurt de ondergaande zon de camping goud en komt de wereld tot rust. ’s Ochtends word je wakker van het vrolijke getjilp van de vogeltjes en de vlinders komen je begroeten tijdens het ontbijt. Ben jij op zoek naar een camping vlakbij de natuur? Een plek waar je tot rust komt? Een plek waar je direct de natuur in wandelt? Bezoek dan Charme Camping Vorrelveen in Beilen.

Hier kom je écht tot rust

Charme Camping Vorrelveen ligt op korte afstand van drie natuurgebieden. Dit zijn Nationaal Parken Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en het Drentse AA gebied. Stuk voor stuk beeldschone natuurgebieden waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Maar ook het Fochteloërveen is in de buurt. Het Fochteloërveen natuurgebied is bekend van de kraanvogel. Deze bijzondere vogel hebben wij eeuwenlang moeten missen in ons land. Maar sinds een aantal jaren is hij terug en heeft hij het Fochteloërveen uitgekozen als broedplaats in Nederland. Maar behalve het ontdekken van deze natuurgebieden, kun je vanaf Camping Vorrelveen ook oude dorpjes zoals Dwingeloo bezichtigen. Maar je bent natuurlijk niet echt in Drenthe geweest als je niet op zoek bent gegaan naar hunebedden. En dat zal geen enkel probleem zijn vanaf deze camping!

Lees meer over Camping Vorrelveen

Wil je meer weten over Charme Camping Vorrelveen? Bijvoorbeeld over de kruidentuin waar je heerlijke verse kruiden kunt plukken voor je maaltijd? Over de zelfbereide pizza’s van de vriendelijke eigenaren? Of over de gezellige kampvuuravonden? De eigenaren van Charme Camping Vorrelveen introduceren jou graag hun camping en hebben op Wolfspoot een stukje geschreven. Wij kunnen deze camping in ieder geval van harte aanraden! Dus ben jij op zoek naar een prachtige camping midden in de natuur van Drenthe? Bezoek dan Charme Camping Vorrelveen in Beilen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Lees meer over de camping: www.wolfspoot.nl/overnachten/drenthe/camping-vorrelveen